Readme

Collapse
No announcement yet.

Pissed at my New 1/4 mile Times

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Pissed at my New 1/4 mile Times

    k this is how it goes....
    right now i am runnning i/h/e and a stage 3 clutchmaster clutch

    before tonight i had i/h/e but my clutch slipped pretty much every gear and my 1/4 mile time was 16.1 @ 85 mph

    then i put my clutch in and tonight i ran a 16.7 @ 82 mph

    it feels like my car is revving slower and accelerating slower too

    anyone know why i could run a worse time with a new clutch?

    anyone else have this same problem?


    PS i did break it in properly

    #2
    what were your 60' times?

    Comment


      #3
      if this is only the second time you've tracked your car there are plenty of variables with your driving consistency to think of. Not to mention the condition of the track and the temperature and humidity at the time. My advice is dont worry too much about it. In the 3 times I've run my car the best I coud muster is a 16.2

      Comment


        #4
        i ran my car at the track for the first time about a month ago and my best time was a 16.1 with a .51 best reaction time and i don't remember the 60 ft. off the top of my head. Some people on here said that was slow as hell and all i have is cheap azz i/h/e on a 93 b18a motor and 17 inch wheels.

        Comment


          #5
          Thats weird man. All I had was Intake/Exhaust/Clutchmaster Stage 3 Clutch and Aluminum Flywheel/ Removed AC and Power Steering/ Weight Reduction and I musterd a a 15.31 at 90 MPH. My 60 ft. time was 2.2x and Rt. .67

          Comment


            #6
            Re: Pissed at my New 1/4 mile Times

            Originally posted by madracing
            k this is how it goes....
            right now i am runnning i/h/e and a stage 3 clutchmaster clutch

            before tonight i had i/h/e but my clutch slipped pretty much every gear and my 1/4 mile time was 16.1 @ 85 mph

            then i put my clutch in and tonight i ran a 16.7 @ 82 mph

            it feels like my car is revving slower and accelerating slower too

            anyone know why i could run a worse time with a new clutch?

            anyone else have this same problem?


            PS i did break it in properly

            try some weight reduction

            Comment


              #7
              maybe i need to learm to launch better wit my new clutch i was grinding second a lil and my acceleration was slow

              Comment


                #8
                Originally posted by daver
                what were your 60' times?

                Comment

                Working...
                X